-

Er du medlem af sygeforsikring danmark får du tilskud til alt fra almindelige tandbehandlinger til de mere omfattende tandbehandlinger. Tilskuddet kan ses direkte på dit overslag, og vi sørger også for al kommunikation mellem sygeforsikringen og klinikken. Derved kommer tilskuddet direkte ind på din bankkonto, uden at du skal foretage dig noget.
Er du mellem 16 og 18 år kan du selv vælge tandlæge. Bopæls kommunen vil betale regningen for dig.
 
Individuelt behandlingsforslag ved større behandlinger.
Hos os får du altid et individuelt behandlingsforslag på større behandlinger. Du er således med i processen hele vejen – fra omfanget af behandlingen, til din investering i sunde og stærke tænder samt den måde, du vil finansiere behandlingen på.
Det er kun en mindre del af de behandlinger vi tilbyder, som vi rent faktisk selv har indflydelse på prisen af. De fleste er bestemt af sygesikringsoverenskomsten, og du kan se priserne her
Som alle andre, er vi nødt til at opgive vore priser i et interval. Det er nødvendigt, da det ikke er muligt at sammenligne eksempelvis to huller i to tænder. De er aldrig ens, og kræver forskellige tilgange, materialer, og materialemængder. Tidsforbruget er også individuelt fra tand til tand. Når vi har undersøgt dine tænder, kan vi give dig et fast tilbud. Det vil ofte være en god ide at være medlem af sygeforsikringen ”danmark”. Du kan læse mere om hvor meget der gives i tilskud til tandbehandling her.
 
Hvis du udebliver koster det dig 300,00 kr
 
 
 

 
SiteBuilder drevet af  Vistaprint