-

Er du medlem af sygeforsikring danmark får du tilskud til alt fra almindelige tandbehandlinger til de mere omfattende tandbehandlinger. Tilskuddet kan ses direkte på dit overslag, og vi sørger også for al kommunikation mellem sygeforsikringen og klinikken. Derved kommer tilskuddet direkte ind på din bankkonto, uden at du skal foretage dig noget.
Er du mellem 16 og 18 år kan du selv vælge tandlæge. Bopæls kommunen vil betale regningen for dig.
 
Individuelt behandlingsforslag ved større behandlinger.
Hos os får du altid et individuelt behandlingsforslag på større behandlinger. Du er således med i processen hele vejen – fra omfanget af behandlingen, til din investering i sunde og stærke tænder samt den måde, du vil finansiere behandlingen på.
Det er kun en mindre del af de behandlinger vi tilbyder, som vi rent faktisk selv har indflydelse på prisen af. De fleste er bestemt af sygesikringsoverenskomsten, og du kan se priserne her
Som alle andre, er vi nødt til at opgive vore priser i et interval. Det er nødvendigt, da det ikke er muligt at sammenligne eksempelvis to huller i to tænder. De er aldrig ens, og kræver forskellige tilgange, materialer, og materialemængder. Tidsforbruget er også individuelt fra tand til tand. Når vi har undersøgt dine tænder, kan vi give dig et fast tilbud. Det vil ofte være en god ide at være medlem af sygeforsikringen ”danmark”. Du kan læse mere om hvor meget der gives i tilskud til tandbehandling her.
 
Hvis du udebliver koster det dig 300,00 kr
 
 
Er en uafhængig informationskanal, der gør tandlægefaglig viden
på højt fagligt niveau tilgængelig for alle.
Formålet er, gennem øget viden, at gøre befolkningen
mere bevidst om tand- mund- og kæbesygdomme og
deres opståen for derved, at højne folkesundheden.
 
Her vises bl.a. medienyheder vedrørende tandsundhed.
Er du patient, finder du mange oplysninger om tandsundhed
 under " Fakta om tandpleje" f.eks. " 10 gode tandtip".
Læs endvidere dagens medienyheder på DTF´s hjemmeside
 

 
SiteBuilder drevet af  Vistaprint